Talvipäivät -23

Talvipäivät -23

Jo melkeinpä perinteisiksi muodostuneet talvipäivät pidettiin kolmannen kerran helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna Jämillä. Viikkokausia taivasta peittänyt pilvikatto väistyi kuten oli sovittukin, ja lentämään päästiin silmiä ja sielua hivelevässä talvisäässä. Teemu grillasi tarmokkaasti, samalla kun kelkka hinasi pilotteja taivaalle kitkakelalla mennessään ja taittopyörällä tullessaan.

Vaikka maassa tuuli oli mitä mainioin, yltyi se hieman ylempänä melkoiseksi puhuriksi. B-siivillä sai keskittyä speedin polkemiseen, mikäli ei lähtenyt pienimuotoiselle matkalennolle tai halunnut avata kautta puupisteitä keräillen. Kukaan ei halunnut.

Iltapäivällä ylätuuli laimeni niin, että talviliu’ut muuttuivat entistäkin rennommiksi. Mikäpä sen parempi tapa aloittaa kausi pitkän tauon jälkeen, kuin tasainen talvikeli ja pienet kompuroinnit anteeksi antava lumihanki! Myös movan pärinää saatiin kuulla ja nähdä startteja sekä pyörin, että jaloin.

Samueli esitteli Moustacheaan maanäyttelyssä, muttei sentään työntänyt itseään hinausjonoon. Pallaksella tämä vauhtihirmu vielä nähdään!

Myös kohta alkavan varjoliitokurssin oppilaita nähtiin ottamassa ensikosketusta taivaalliseen elementtiin Villen tandemmatkustajina.

Jämin hotellilla järjestetyssä herkässä tilaisuudessa jaettiin kerhon kiertopalkinto Akselille, jonka pyyteetön, itsensäruoskintaa lähentelevä hinausvalmius on pelastanut lukemattomia Jämin lentopäiviä. Lähiseutujen hiekkateillä kolutuista hakukeikoista puhumattakaan.

Illalla haettiin Hiihtäjien majan saunasta ponnistusvoimaa hotellin karaokeiltaan, josta palattiin Jukolaan salsan tahdittaessa talviyön hiipumista pikkutunneille.

Vitsi, olipa hauskaa. Ja lentopäivä!

Moottorikelkka hinaamassa

Nurppu painaa! (kuva: Alpi Tolvanen)

 

BGD Punk -liidin

Aurinko sai siipien värit loistamaan. (kuva: Alpi Tolvanen)

Mova-traikki ei Cessnalle kalpene. (kuva: Alpi Tolvanen)

Pitäähän miehellä viikset olla! (kuva: Alpi Tolvanen)

 

Lisää hienoja Talvipäivien kuvia voi selailla Alpin galleriasta.